divendres, 23 de gener del 2009

La música a internet


Actualment, a internet hi ha un número immens de opcions per dur a terme. Moltes d'elles estan relacionades amb la música. Tots coneixem programes capaços de descarregar música com són l'eMule, l'Ares, etc. També hi ha la possibilitat d'escoltar la ràdio, i d'això és el que vull parlar, una web capaç de seleccionar, a partir d'uns criteris elegits anteriorment, la música que et ve més de gust escoltar i que està sonant en alguna emisora de ràdio.
Aquesta web es titula Last.Fm, i aquí simplement, després de registrar-te, només cal que diguis l'estil de música o cantant que prefereixes o que et vé més de gust escoltar en un moment determinat, i automàticament aquesta web detecta emisores on està sonant música relacionada amb l'estil que un prefereix.
Això té avantatges, i és que probablement un se'n cansa d'escoltar sempre el mateix perquè és l'estil de música que més li agrada, i d'aquesta manera hi ha la possibilitat de descobrir altres cançons que un no coneixia i que també poden ser del seu gust.