divendres, 23 de gener del 2009

Els mitjans de comunicació, una influència

Com ja sabem i segurament haurem sentit a les noticies una guerra i un conflicte esclaten en les terres de Palestina, una batalla entre dos països que sembla que mai tingui un fi, grans quantitats de víctimes la majoria civils i nens que s’han quedat sense família, sense casa o sense vida, un exèrcit contra un poble i un món que calla mentre el conflicte cada cop és més i més gran.


Apart del tema dels míssils, de l’atac d’Israel a Palestina etc.. hi ha un tema molt important que és els mitjans de comunicació, ja que el govern d’Israel no deixa passar informació només la del seu bàndol i el mateix passa amb el govern Palestí, així doncs, exposen de cara al món dos visions les quals afavoreixen cadascuna al seu bàndol, per tant la informació no és del tot verídica, informació falsa, ocultar culpabilitats...etc.
Mentre tant... el món ?? què fa el món?? Què fan els governs dels països “desenvolupats?


En conclusió, aquest és un exemple clar de les importants influències que hi ha a través dels mitjans de comunicació, en concret el potencial de la televisió, a l’hora de vendre’ns una informació que moltes vegades està molt matisada.