diumenge, 9 de novembre del 2008

Eduquem tot jugant!

Aprofitant el tema que en aquests moments estem parlant a classe de Noves Tecnologies, vull fer una ampliació, tot parlant d'una entitat com és TMB (Transports Metropolitants de Barcelona).
Des de fa uns mesos, TMB ha iniciat un projecte anomenat TMB EDUCA, on a partir de les seves instal·lacions i maquinaria, es pot educar a l'infant, des del nivell de cicle mitjà, fins a batxillerat, incloent-hi l'educació especial, treballant els aspectes relacionats amb el transport públic, per exemple, les normes a l'andana del metro; o l'ecologia que s'aplica en els autobusos. Tot això a través d'internet amb jocs com trenca-closques, i visites guiades a les instal·lacions.

Per accedir en el contingut d'aquest projecte només cal clicar aquí.

A partir de projectes com aquest, podem comprovar que actualment la tecnologia i l'educació estant molt relacionades. Cada vegada hi ha més recusos tecnologics per a millorar l'educació de l'infant. Per tant podriem dir que la tecnologia és el futur de l'educació? O ja podem afirmar que l'educació té com a eina indispensable la tecnologia?


Guillem Batllori, 9 de novembre de 2008

1 comentari:

Guillem Batllori ha dit...

Aquesta entrada és una petita ampliació de l'apartat "La metafora tutorial: l'ordinador com a tutor" del blog de l'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació.

Per entrar-hi només cal clicar AQUÍ